Aksaray Haberleri - 18.11.2016 - 10:26
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Daire Başkanlığı ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Danışmanı görevini yürütürken, Gümrükler Genel Müdür Yardımcılığına atanan hemşerimiz Münir Oğuz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Teftiş Kurulu Başkanlığına atanmasının ardından hayırlı olsun ve tebrik ziyaretleri sürüyor.
Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Kurt, Mustafa Aydın, Meclis Üyeleri İlhan Demir, Ali Hakan Acar ve Aksaray Ticaret borsası Genel Sekreteri Ramazan Etlik ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Aksaray’ın Tarım ve hayvancılık sorunlarının yanında ileriki dönemde tarım sektörünü yakından ilgilendiren su sorununu istişare etti.
Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök “Aksaray’ın Yetiştirdiği, üstlendiği her görevde başarı gösteren, Her görevi layık’ı ile yerine getiren, çalışkan, Ankara bürokratlarından hemşerimiz Münir Oğuz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı. Kendisi ile gurur duyuyoruz. Daha önce Gümrükler Genel Müdür Yardımcılığı esnasında Aksaray ile ilgili hangi çalışma, proje varsa her konuda bizlere yardımcı oldu. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Saygılar sunuyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Teftiş Kurulu Başkanı Münir Oğuz ise, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök nezdinde, bu nazik ziyareti gerçekleştiren meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aldığımız her görevde sorumluluğumuzun bilinci ile çalışmaya devam edeceğiz. Buradan bütün hemşerilerime selam gönderiyorum. Tekrar Tekrar Teşekkür ediyorum” dedi.
Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı
Aksaray Haberleri Şehit anneleri Anneler Günü’nde Midyat’ta buluştu
Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”
Aksaray Haberleri Erzurum’da kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
Aksaray Haberleri Şamil Şahan’dan Avrupa’da bronz madalya
Aksaray Haberleri Erzurum’da Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı
Aksaray Haberleri Sinop’ta dereyi kirleten tesise 1 milyon 678 bin lira ceza
Aksaray Haberleri HEKİMSEN ve AL-KON’dan YÖK’te kritik temas: “Nitelikli hekim yetiştirmek, sağlık sisteminin beka meselesidir”
Aksaray Haberleri DSÖ’den Hantavirüs uyarısı: Yeni vakalar görülebilir
Aksaray Haberleri Rize Günleri Türkiye’nin buluşma noktasına dönüştü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021