Aksaray Haberleri - 04.06.2015 - 20:30
Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök Beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Duman, Hasan Kurt, Mustafa Aydın, Raşit Oğuz, Meclis Üyesi Ali Hakan Acar ve Aksaray Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ramazan Etlik ile beraber Tarım Ticaret İhtisas Merkezi Alanında incelemede bulundu.
Tarım Ticaret İhtisas Merkezi İnşaat’ının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Özkök ” Söz verdiğimiz gibi Tarım Ticaret İhtisas Merkezimizin İnşaatı hızla devam ediyor. İnşallah taahhüt ettiğimiz sürede teslim etmeyi ve özellikle kaliteden ödün vermemeyi hedeflemiştik. Gördünüz gibi Aksaray standartlarında ilk defa böyle bir mekan gerçekleşecek ki Aksaray tarımına , hayvancılığın ve sanayisine çok büyük katkı sağlayacaktır. Yaptığımız iş, büyüklük bakımından son yıllarda şehrimizin en büyük yatırımı. Bununla biz gurur ve onur duyuyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu ekibimiz ile beraber yaşıyoruz. Bu gün çok mutlu bir gün. Firmada çok iyi bir çalışma sergileyerek hızla ilerliyor. Buda bizi çok mutlu ediyor. Bu duygu ve düşüncelerle değerli Aksaray Ticaret Borsası Üyelerini selamlıyor saygılar sunuyorum” dedi.
Aksaray Haberleri Bilim Merkezi ile Üniversiteden “Siber Dayanışma” semineri
Aksaray Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, memleketi Amasya’da temaslarda bulundu
Aksaray Haberleri Galatasaray ile Samsunspor ligde 65. kez karşılaşacak
Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız
Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı
Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde
Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama
Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021