Yerel Haberler - 02.04.2026 - 0:00
GİRESUN – BHA
Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, bu yıl 18’incisi düzenlenecek olan Giresun Günleri öncesinde heyecan dolu bir açıklama yaptı. Hazırlıkların tamamlandığını belirten Memiş, tüm hemşehrilerini ve Karadeniz sevdalılarını İstanbul Atatürk Havalimanı’na davet etti.
Başkan Muhterem Memiş, yaptığı açıklamada Giresun’un sadece bir şehir değil, bir yaşam kültürü olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "Kıymetli hemşehrilerim, değerli İstanbullular; bu yıl 18. kez düzenleyeceğimiz Giresun Günleri ile yine bir tarih yazmaya hazırlanıyoruz. Afişimizde de vurguladığımız gibi, 'Giresun Kabuğunu Kırdı'. Biz sadece fındığımızı ya da kirazımızı değil; kadim kültürümüzü, mertliğimizi ve misafirperverliğimizi de yanımızda getiriyoruz."
Etkinliğin kapsamına değinen Memiş, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Doğasıyla, lezzetiyle ve kültürüyle Giresun’u İstanbul’un kalbine, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ne kuruyoruz. 30 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasında fındığımızın tadı, kemençemizin sesi ve yaylalarımızın serinliği İstanbul’da yankılanacak. Bu etkinlik, Türkiye’nin en seçkin ve en coşkulu tanıtım günlerinden biridir. Giresunlu olsun olmasın, gönlü memleket hasretiyle yanan herkesi bu büyük horon halkasına bekliyoruz."
Yerel Haberler Iğdır’da 56,7 milyonluk kaçak botoks operasyonu
Yerel Haberler KKTC’de spora uygulanan ambargoyu anlatan belgesele destek
Yerel Haberler Otizmde erken tanı hamlesi: 35 bin çocuk tarandı
Yerel Haberler Giresun STK’larından Giresun Expo için güç birliği
Yerel Haberler Uyuşturucuya geçit yok: Hatay’da operasyon zinciri
Yerel Haberler Bakan Çiftçi: Sokak hayvanlarının yüzde 75’i toplandı
Yerel Haberler Şanlıurfa’da zehir deposu ortaya çıkarıldı
Yerel Haberler AKK ve Ankara Üniversitesi Spor için el ele veriyor
Yerel Haberler Kepez’de sahte yatırım ağına baskın: 16 gözaltı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021