Yerel Haberler - 01.10.2025 - 14:01
ŞANLIURFA-BHA
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak ile birlikte ilçenin kırsal mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlere AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcıları da katıldı.
Yolbilir, Tekyamaç, Yaykılıç, Payamlı ve Olukyanı mahallelerinde gerçekleşen buluşmalarda muhtarlar ve mahalle sakinleri heyeti samimiyetle karşıladı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kuş ve Milletvekili Dusak, hizmetler ve yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu.
Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Mehmet Kuş, merkez ve kırsal arasında hizmet farkı gözetmediklerini belirterek, “İlçe merkezimizde ne hizmet varsa kırsalımızda da aynı hizmeti sunmaya gayret ediyoruz. Yol yapımında büyük bir atılım yaptık, çalışmalarımız devam ediyor. Talepleri dikkate alarak sorunları birlikte çözmeye devam edeceğiz” dedi.
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı
Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021