Başkan Kuş, onlarca ailenin yüzünü güldürdü

Yerel Haberler - 23.10.2025 - 15:20

ŞANLIURFA – BHA

Evlerinden çıkamayan hastalar, yaşlılar ve ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret eden Başkan Kuş, kendisine iletilen talepleri derhal yerine getirdi. Bir hastaya akülü tekerlekli sandalye, down sendromlu bir çocuğa tablet bilgisayar, iki aileye giyim yardımı, bir ailenin evini yapmasına ayni ve nakdi destekte bulunan Başkan Kuş, mahalle fırınının borç defterini de zimem defteri geleneğiyle satın alarak tüm mahalle sakinlerini fırın borcundan kurtardı.

Topdağı Mahalle Muhtarı Ömer Görbüz, Selçuklu Mahalle Muhtarı Ümit Hanca ve Karakoyunlu Mahalle Muhtarı Bozan Demir ile birlikte çıktığı mahalle gezisinde, daha önce belirlenen ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde tek tek ziyaret eden Başkan Kuş, talepleri karşılanan ailelerin hayır dualarını aldı.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü koordinesinde, hayırseverlerin destekleriyle faaliyet gösteren İyilik Merkezi aracılığıyla onlarca ailenin taleplerini karşılayan Başkan Kuş, mahallelerin genel sorunlarının çözümü için de ilgili birimlere talimat verdi.

İhtiyaçlarının karşılanması için dua etmekten başka çaresi olmayan vatandaşlar, muhtarlar aracılığıyla kendilerine ulaşan yardım elinden dolayı Başkan Kuş’a teşekkür ettiler.

Yerel Haberler RTÜK Başkanı Daniş’ten Adalet Bakanı Gürlek’e ziyaret

Yerel Haberler 14 şehirdeki 54 Hazine taşınmazı için özelleştirme kararı

Yerel Haberler Küresel ticaret alarmda: Hürmüz Boğazı’nda 1900 gemi durdu

Yerel Haberler Elazığ’da 4,3 büyüklüğünde deprem

Yerel Haberler Merkez Bankası rezervlerinde sert düşüş

Yerel Haberler Helvadere Göletinde yalnız pelikan ziyaretçilerin ilgi odağı oldu

Yerel Haberler ABB’den “peyzaj vurgunu” iddialarına yalanlama

Yerel Haberler Karadeniz’de petrol tankerine saldırı iddiası: “İDA ile vurulduğunu düşünüyoruz”

Yerel Haberler Erdoğan: Teşkilatımız Ramazan’da milletle gönül gönüleydi

Yerel Haberler Ak Parti Aksaray İl Gençlik Kolları, 81 il arasında Türkiye birincisi oldu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021