Başkan Köse, İtfaiye Haftası’nda personelle bir araya geldi

Yerel Haberler - 01.10.2025 - 11:22

GİRESUN-BHA

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, İtfaiye Haftası dolayısıyla fedakârca görev yapan itfaiye personeliyle yemekte bir araya geldi. Kale Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen program samimi bir atmosferde geçerken, Köse personelle tek tek ilgilenip sohbet etti.

Programda, itfaiye teşkilatının görevleri ve sunduğu hizmetler ele alındı. Başkan Köse, itfaiyecilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Yangın, doğal afet ve birçok acil durumda en ön safta görev yapan tüm itfaiyecilerimize minnettarız. Cesaretiniz ve kararlılığınız sayesinde vatandaşlarımız kendini güvende hissediyor. Bir insanın hayatını kurtarmak için kendi canınızı hiçe sayıyorsunuz. Hepinize bu zorlu görevinizde kolaylıklar diliyorum. Her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte ayrıca, başarılı çalışmalarıyla öne çıkan 5 itfaiye personeline teşekkür ve başarı belgesi verildi.

Programa Belediye Başkan Yardımcıları Fazıl Hıdımoğlu, Mehmet Ali Akten, Özer Pazarlı ve Gizem Kılıç ile Belediye Başkan Vekili Erkan Hacak da katıldı.

Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Yerel Haberler Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı

Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Yerel Haberler Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021