Başkan Halkı Dinledi

Aksaray Haberleri - 13.03.2018 - 13:32

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, haftanın her Salı günleri düzenlediği ‘Halk Günü’nde vatandaşları yine makamında kabul etti. Başkan vatandaşları talep ve isteklerini dinledi ve çözüm üretti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, her Salı günü düzenli olarak yapılan yüz yüze görüşme aracılığıyla kendisini ziyaret eden vatandaşın talebini dinliyor.

Vatandaşlar, Halk Günü vasıtasıyla belediyeden talep, öneri ve beklentilerini bizzat Başkan Yazgı’ya anlatıyor. Başkan, halkın istek ve taleplerine cevap verirken bazı önerilerin not edilmesini istiyor. Görüşme esnasında ilgili birim müdürlerine talimat vererek halkın isteklerini çözüme kavuşmasını sağlıyor.

Vatandaşlar, Halk Günü uygulamasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Kendilerini dinleyen ve çözüm ürettiği için Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti.

Aksaray Haberleri Eğitimci – Yazar Murat Anar: Türk Dünyasının Yükselen Yıldızı: Özbekistan

Aksaray Haberleri Ümit Karan’dan itirafçı hamlesi iddiası

Aksaray Haberleri Şimşek: Turizm geliri 2025’te 65,2 milyar dolara ulaştı

Aksaray Haberleri İnternetten altın alımında risk artıyor

Aksaray Haberleri Aksaray OSB Alarmda: Güvenlik Ön Planda

Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi bugün belli oluyor

Aksaray Haberleri Kadın işsizliği 12 yılın en düşük düzeyine geriledi

Aksaray Haberleri Şam yönetimi ile YPG arasında ateşkes ve entegrasyon anlaşması

Aksaray Haberleri AJet’in yurt dışı bağlantılı uçuşlarında indirim

Aksaray Haberleri Fenerbahçe Avrupa’da istikrarını sürdürüyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021