Başkan Halkı Dinledi

Aksaray Haberleri - 13.03.2018 - 13:32

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, haftanın her Salı günleri düzenlediği ‘Halk Günü’nde vatandaşları yine makamında kabul etti. Başkan vatandaşları talep ve isteklerini dinledi ve çözüm üretti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, her Salı günü düzenli olarak yapılan yüz yüze görüşme aracılığıyla kendisini ziyaret eden vatandaşın talebini dinliyor.

Vatandaşlar, Halk Günü vasıtasıyla belediyeden talep, öneri ve beklentilerini bizzat Başkan Yazgı’ya anlatıyor. Başkan, halkın istek ve taleplerine cevap verirken bazı önerilerin not edilmesini istiyor. Görüşme esnasında ilgili birim müdürlerine talimat vererek halkın isteklerini çözüme kavuşmasını sağlıyor.

Vatandaşlar, Halk Günü uygulamasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Kendilerini dinleyen ve çözüm ürettiği için Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti.

Aksaray Haberleri Gazze’de can kaybı 72 bin 742’ye çıktı

Aksaray Haberleri Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev değişimi

Aksaray Haberleri Digor’da ilk kez düzenlenen şenlik büyük coşkuya sahne oldu

Aksaray Haberleri Kırıkkale’de çocuklar camide buluşuyor

Aksaray Haberleri Bakan Işıkhan’dan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi

Aksaray Haberleri 224 Dolandırıcı Yakalandı

Aksaray Haberleri Gazetecilik atölyesinde kriz dönemi medyası masaya yatırıldı

Aksaray Haberleri Malatya’da 20 bin sebze fidesi vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı

Aksaray Haberleri Malatya’da yeni alternatif yol çalışması başladı

Aksaray Haberleri Ankara termal turizminde güç birliği

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021