Başkan Güler, Avrupa Konseyi Toplantısı için Fransa’da

Yerel Haberler - 31.03.2026 - 0:00

ORDU – BHA   Fransa'da gerçekleştirilen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin 50. Genel Kurul Toplantısı için Fransa’ya giden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunarak, Türkiye’nin güçlü yerel yönetim vizyonunu kararlılıkla ortaya koyduklarını vurguladı.

Başkan Güler, paylaşımında “Biz sadece katılan değil; sözü dinlenen, yön veren bir ülkeyiz. Şehirlerimizin gücünü, milletimizin iradesini burada net bir şekilde temsil ediyoruz. Görüşmelerimizin ülkemiz ve milletimiz adına güçlü kazanımlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Fransa’da kalacağı süre zarfından Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Toplantıları dışında önemli temaslarda bulunacak olan Başkan Güler, ziyaret ve görüşmelerinin ardından yurda dönecek.

 

Yerel Haberler Kira geliri beyanı için son gün uyarısı

Yerel Haberler Boşanma süreci kanlı bitti: Eşinin ailesini katletti

Yerel Haberler Gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?

Yerel Haberler Malatya’da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli gözaltında

Yerel Haberler Ankara merkezli FETÖ operasyonu: 12 şüpheliye gözaltı kararı

Yerel Haberler Çayırhan’da 300 bin liralık jeneratör hırsızlığı aydınlatıldı

Yerel Haberler Kırmızı et piyasasına dev operasyon: 30 gözaltı

Yerel Haberler AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, TUA Astro Hackathon 2026 Ödül Töreni’ne katıldı!

Yerel Haberler Kırmızı et piyasasına dev operasyon: 30 gözaltı

Yerel Haberler Malatya’da sıfır atık gününde öğrenciler doğayla buluştu

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021