Aksaray Haberleri - 29.05.2019 - 13:31
Aksaray Belediyesinin geleneksel iftar Mahalle İftarları devam ediyor. Mahalle İftarlarının bu seferki adresi Hürriyet Mahallesi oldu.
Aksaray Belediyesi öncülüğünde Eroğlu Holding’in katkılarıyla Hürriyet Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Eroğlu Holding İnsan Kaynakları Müdürü Yücel Doğan, Belediye Başkan Yardımcıları, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Yavuz Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı
Belediye Başkanı Evren Dinçer halka hitaben yaptığı konuşmada Ramazanın birlik ve beraberlik açısından sağladığı öneme dikkat çekerek “ Ramazan başladığından beri diğer mahallelerimizde iftar programlarına katılıyoruz. Bu programlar bizlerin kaynaşmasına ve bir araya gelmesine ve birbirimizi daha yakıdan tanımamıza vesile oluyor. Burada hem mahallemizin sorunlarını dinleme hem de sizlerle hasbıhal etme imkânı buluyoruz. Ramazanın güzelliklerinden bir tanesi de budur. Kaynaşmamızı sağlıyor ve birlik beraberliğimizi kuvvetlendiriyor. Bugün Hürriyet mahallemizdeyiz. Bundan sonra diğer mahallelerimizde de iftarlarımıza devam edeceğiz. Ramazan ayının sonlarına yaklaşıyoruz. İbadetle dolu dolu günlerimiz geçti. Hem vatandaşlarımızla bir araya geldik. Birlikte iftarlar yaptık. Görüşmeler yaptık. Ayrıca Ramazanın bu manevi ikliminden son derece istifade etmeye çalıştık son derece istifade ettik. Bu vesileyle yaklaşan Kadir Gecenizi ve Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Rabbim bizlere bir daha ki bayramları yaşatmayı ve birlik beraberlik içinde olmayı nasip eylesin. Davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Başkan Evren Dinçer, Hürriyet Mahallesi sakinleri ile birlikte iftar yaptı. Başkan Dinçer daha sonra vatandaşların isteklerini dinledi. Mahallesi sakinleri iftar sofrasından kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Evren Dinçer’e Teşekkür ettiler.
Eroğlu Holding İnsan Kaynakları Müdürü Yücel Doğan, ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Yavuz Yılmaz’da yaptıkları ortak açıklamada “Bu organizasyonun tertiplenmesinde emeği geçen Belediye Başkanımız Evren Dinçer Beye ve ekibine, bu güzel program için teşekkür ederiz.” dediler.
Aksaray Haberleri Öncelik can güvenliği
Aksaray Haberleri Sahte Deterjan dolum depolarına baskın
Aksaray Haberleri Erdoğan: “Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte engelsiz hale getireceğiz”
Aksaray Haberleri Bakan Yerlikaya: İstanbul ve Türkiye’de suç oranları azaldı
Aksaray Haberleri Bakan Göktaş: “Kadınları güçlendirmeye devam edeceğiz”
Aksaray Haberleri CHP’li Güneşhan’dan Bakan Tekin’e Halk Eğitim Merkezleri’ndeki usulsüzlüklere ilişkin soru önergesi
Aksaray Haberleri Avrupalıların yarısı Trump’ı “kıtaya tehdit” olarak görüyor
Aksaray Haberleri Merhum Cemal Öztürk için ilk vefa Doğankent’ten
Aksaray Haberleri Güneybatı’da sağanak alarmı: 6 il için uyarı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021