Başkan Dinçer; ‘’Biz Yapıyoruz Siz Koruyun’’

Ana Manşet - 14.05.2024 - 20:06

Aksaray Belediyesi, cadde ve sokakları rengarenk resimlerle süslüyor. Şehrin her noktasındaki boş duvarlar, trafo binaları ve elektrik panoları birbirinden renkli görsellerle süsleniyor.

Şehre estetik güzellikler kazandırmak amacı ile çim çit giydirmeleri, led aydınlatmalar ve dekoratif trafik ışıkları gibi çalışmalar yapan Aksaray Belediyesi yaptığı duvar süslemeleri ile de vatandaşlardan takdir topluyor. Aksaray Belediyesi ekipleri, bilinçsizce duvarlara yazılan şehrin estetiğini bozan görüntüleri ortadan kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Sokakların sanatla buluştuğu bu çalışmada Milli, manevi, tarihi değerlerimiz ile doğa resimleri kullanılıyor. Bu figürlerin yanı sıra Hasandağı, Ihlara Vadisi, Selime Katedrali, Tuz gölü flamingoları ile malaklı köpeği gibi Aksaray’ın ismi ile özdeşleşmiş figürlerde şehrin sokaklarına resmediliyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şehrin sokaklarında, caddelerinde ve alt geçitlerinde yapılan çalışmaların şehre renk kattığını ifade etti. Başkan Dinçer, şehrin estetik görünüşüne zarar verecek görüntülerin yinelenmemesi için bilinçsiz davranan vatandaşları uyardı.

Ana Manşet TMSF’den Baklavacı Faruk Güllü kararı: Şirket satışa çıkarıldı

Ana Manşet Bayramda otobüs seferlerine ek imkan

Ana Manşet Yurt dışından getirilen elektronik cihazların bandrol ücretleri değişmedi

Ana Manşet İran’dan FIFA’ya güvenlik talebi: “Maçlar Meksika’da oynansın”

Ana Manşet AYBÜ Binicilik takımı sezona kupayla merhaba dedi

Ana Manşet Sosyal medya fenomeni Testo Taylan hakkında soruşturma

Ana Manşet Altında düşüş sonrası toparlanma: Gram yeniden yükselişte

Ana Manşet AB, Rusya ile gelecekte diyalog hazırlığı yapmayı öneriyor

Ana Manşet Doğu Anadolu’da kar etkisini sürdürüyor

Ana Manşet Sakarya’dan ihracat rekoru: Her 10 araçtan 6’sı yurt dışına

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021