Yerel Haberler - 03.09.2025 - 20:45
KIRIKKALE – BHA
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Zabıta Haftası dolayısıyla belediyenin zabıta ekipleriyle bir araya geldi. Belediye hizmet binasında gerçekleşen buluşmada Başkan Önal, zabıta teşkilatının kent yaşamındaki önemine dikkat çekti.
Kent düzeninin sağlanması, vatandaşların huzur ve güvenliğinin korunması, halk sağlığı ile çevre temizliğinin gözetilmesi gibi birçok görevde zabıtanın ön safta yer aldığını belirten Başkan Önal, özveriyle çalışan tüm zabıta personelinin Zabıta Haftası’nı kutladı.
Başkan Önal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
Zabıta teşkilatımız, şehrimizin düzeni ve hemşehrilerimizin huzuru için gece gündüz demeden çalışıyor. Vatandaşlarımızla sürekli iç içe olan, kimi zaman en zor şartlarda görev yapan zabıta arkadaşlarımız, belediyemizin sahadaki yüzü ve vatandaşla ilk temasıdır. Hep birlikte şehrimizi daha yaşanabilir, daha düzenli ve daha huzurlu bir kent haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.
Önal, görevlerini büyük bir sorumluluk bilinciyle yerine getiren zabıta ekiplerine kolaylıklar dileyerek, teşekkürlerini iletti. Program, zabıta personeliyle hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı
Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021