Basın Sözcülüğü ve Medya İletişim Bürosu Kuruldu

Aksaray Haberleri - 02.05.2016 - 13:39

Basın Sözcülüğü ve Medya İletişim Bürosu Kuruldu. Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan AKIN yaptığı yazılı açıklamada; Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü’nün 22/12/2015 tarih ve 153/1 sayılı “Basın Sözcülüğü ile Medya İletişim Büroları” konulu genelgeleri gereğince, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Sözcülüğü ve Medya İletişim Bürosu kurulmuştur. Aksaray Adalet Sarayı 1. katında kurulan “Basın Sözcülüğü ve Medya İletişim Bürosu”ndan bizzat veya aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden telefon veya mail yoluyla Aksaray merkez ve ilçeleri ile Şereflikoçhisar ilçesini kapsayan yargı çevremizde meydana gelen ve kamuoyunu ilgilendiren adli olaylarla ilgili olarak bilgi alınılabilecektir. Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılacak basın açıklamaları da bu büro üzerinden yapılacaktır. Yine basın kanunu gereğince; Cumhuriyet Başsavcılığı’nca verilmesi gereken basılı eserlerin bir nüshası ile yayınlanacak eserlerin bilgilendirme ve izin başvuruları bu büroya yapılacaktır. Diğer taraftan adliyede çalışma ihtiyacı olan basın mensupları büromuzda bulunan bilgisayarlardan yararlanabilecektir.

Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı

Aksaray Haberleri Şehit anneleri Anneler Günü’nde Midyat’ta buluştu

Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”

Aksaray Haberleri Erzurum’da kaza: Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Aksaray Haberleri Şamil Şahan’dan Avrupa’da bronz madalya

Aksaray Haberleri Erzurum’da Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

Aksaray Haberleri Sinop’ta dereyi kirleten tesise 1 milyon 678 bin lira ceza

Aksaray Haberleri HEKİMSEN ve AL-KON’dan YÖK’te kritik temas: “Nitelikli hekim yetiştirmek, sağlık sisteminin beka meselesidir”

Aksaray Haberleri DSÖ’den Hantavirüs uyarısı: Yeni vakalar görülebilir

Aksaray Haberleri Rize Günleri Türkiye’nin buluşma noktasına dönüştü

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021