Başakşehir’deki kazada kalbi duran polis hayata döndürüldü

Yerel Haberler - 30.03.2026 - 0:00

İSTANBUL-BHA

Kazada kalbi duran bir polis memuru, yapılan uzun süreli kalp masajı sonucu yeniden hayata döndürüldü.

Kaza, saat 09.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir–Habipler bağlantı yolunda meydana geldi. Polisleri taşıdığı öğrenilen 34 LHU 912 plakalı servis aracı ile 34 EYG 499 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle servis minibüsü bariyerlere çarparak durabilirken, otomobil ise refüje savruldu. Olayın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Kazada 4’ü ağır olmak üzere toplam 30 kişinin yaralandığı, yaralılardan 17’sinin polis memuru olduğu öğrenildi.

Kalp masajıyla yeniden hayata döndürüldü

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kazada kalbi duran bir polis memuruna hem hastaneye sevk sürecinde hem de hastanede uzun süre kalp masajı uygulandığı belirtildi.

İstanbul Valiliği: 4’ü ağır 30 kişi yaralandı

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, kazada 4’ü ağır olmak üzere toplam 30 kişinin yaralandığı belirtilerek, yaralıların sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldığı ve tedavilerinin devam ettiği ifade edildi.

Yetkililer, kazaya ilişkin gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılmaya devam edileceğini bildirdi.

Yerel Haberler Dokuzkonak Köylüsünün “Sırat Köprüsü” Çilesi

Yerel Haberler Trabzonspor’dan final bileti! Müthiş geri dönüş

Yerel Haberler Termal’in UNESCO süreci belediye ile birlikte devam edecek

Yerel Haberler Konyaspor’dan Türkiye Kupası Finali açıklaması

Yerel Haberler Çelik açıkladı: Erzurum-Aşkale-Of-İyidere demiryolu hattı ile ilgili ortada resmi bir bilgi yok

Yerel Haberler Bilim insanlarından Dünya Kupası için sıcaklık alarmı

Yerel Haberler Başkan Güler’den deniz turizmine yeni hamle

Yerel Haberler KVKK’dan VERBİS kaydı için süre uzatımı

Yerel Haberler Malatya’da fuhuş operasyonu: 4 şüpheli gözaltında

Yerel Haberler Akpınar yolunun bir bölümü bayram öncesi yaya trafiğine açıldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021