Baro’da 23 Nisan Coşkusu: Minik Misafir Başkanlık Koltuğuna Oturdu

Ana Manşet - 22.04.2026 - 14:27

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirilen temsili makam devri etkinliği, Baro’da anlamlı görüntülere sahne oldu. Baro Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN, Başkan Yardımcısı Av. Cumali ALTINSOY ve Baro Saymanı Av. Tutku ÇETİN TEKSİN, minik misafirlerini ağırlayarak 23 Nisan coşkusunu paylaştı.

Etkinlik sırasında Baro Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av. Simge DEMİR ve Av. Selim GÖKTAŞ da hazır bulunarak ziyaretin önemine dikkat çekti. Timur Sarrafoğlu İlkokulu 4/G sınıfı öğrencisi Eyüphan SÖYLER, gazi çocuğu olarak Baro’yu ziyaret etti ve Baro Başkanlığı makam koltuğuna temsili olarak oturma şansı buldu. Minik misafir, Başkan DÜZGÜN’ün cübbesini giyerek unutulmaz bir deneyim yaşadı ve geleceğin hukukçularına ilham veren bir görüntü oluşturdu.

Baro Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN, ziyarette yaptığı konuşmada, çocuklara armağan edilen dünyadaki tek bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan’ın önemine değindi. Başkan DÜZGÜN, çocukların ülkemizin geleceği olduğunu vurgularken, Başkan Yardımcımız Av. Cumali ALTINSOY ve Baro Saymanımız Av. Tutku ÇETİN TEKSİN de minik misafirin heyecanına ortak oldu.

Ziyaret sonunda Baro Başkanımız, Eyüphan SÖYLER’e nazik ziyareti için teşekkür ederek, tüm çocukların ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Ana Manşet Rizeli üniversiteliler RİDEF’in akşam yemeğinde buluşuyor

Ana Manşet Kars ‘ta Türkiye Dağcılık Federasyonu yaz yürüyüş liderliği eğitimi kurs başvuruları başladı

Ana Manşet CHP kurultayı davası 11 Kasım’a ertelendi

Ana Manşet Doğubayazıt Kaymakamı Ayvat, Tanıktepe Karakolunda jandarmayla görüştü

Ana Manşet Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefetin bazı aktörlerinin toplumsal barış hassasiyeti yok

Ana Manşet Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fon meselesini çok ciddiye alıyoruz

Ana Manşet Konferans Ligi’nde perde açılıyor: 18 maçlık futbol gecesi!

Ana Manşet Ankara’da okul çevrelerinde 20 günde 19 bin kişi sorgulandı

Ana Manşet Elvan Işık Gezmiş Giresun Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti

Ana Manşet MEB’den ailelere okul öncesi eğitim rehberi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021