Barair Genel Müdürü Kadir Tayhan’ın “anne” acısı

Yerel Haberler - 11.09.2025 - 14:30

EROL TAYHAN/DÜZCE-BHA

Düzce’nin merkeze bağlı Duraklar köyünden Hacı Hilmi Tayhan’ın eşi, Gazeteci Erol Tayhan ile merhum Varol Tayhan’ın yengeleri, Kerem Tayhan, İdil Tayhan Özdemir ve Arif Özdemir’in babaannesi, Sibel Tayhan’ın kayınvalidesi BARAIR Hava Taşımacılık ve Operasyon Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü emekli Pilot Yarbay Kadir Tayhan ile Ayşenur Tayhan’ın annesi Kevser Tayhan 90 yaşında Ankara’da hayatını kaybetti.

Merhumenin naaşı Ankara’dan Düzce’ye getirilerek 5 Eylül 2025 Cuma günü Düzce Şehitlik camisinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından hüzünle Düzce Şehir mezarlığına defnedildi.

Merhumenin cenazesine Ankara ve İstanbul’daki dost ve yakınları ile Düzce’nin Duraklar Köyü ile Muncurlu Köyü’nde ikamet eden akraba ve yakınları başta olmak üzere sevenleri katılım sağlayarak Tayhan ailesinin acılarına ortak oldular.

Yerel Haberler DSÖ’den Ebola alarmı: Ölüm oranı yüzde 50’ye ulaştı

Yerel Haberler Su ürünleri ihracatı 2,2 milyar doları aştı

Yerel Haberler Hacıosmanoğlu: Dünya Kupası’nı tek başımıza düzenleyebiliriz

Yerel Haberler 2026’nın ilk 4 ayında 75 bin kişi sigara bırakma desteği aldı

Yerel Haberler İran’dan Hürmüz açıklaması: 20 geminin geçişi koordine edildi

Yerel Haberler Emlak vergisi ödemesinde son gün pazartesi

Yerel Haberler Kars’ın tarihi incisi Ani Ören Yeri’nde bayram yoğunluğu

Yerel Haberler Gurbetçi aile Gölbaşı’nda kahvaltı fiyatına isyan etti

Yerel Haberler Vali Ziya Polat: “Kars’ta bayram bir başka”

Yerel Haberler Artvin’de bayramlaşma töreni düzenlendi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021