Yerel Haberler - 01.11.2026 - 14:10
BALIKESİR – BHA
Türk Kızılay Balıkesir İl Başkanlığı, toplumsal dayanışmayı güçlendirmek ve hayır çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla anlamlı bir organizasyona imza attı.
1 Kasım 2026 Pazar günü saat 10.30’da Kalina Davet Salonu’nda düzenlenen kahvaltı programı, Balıkesir Valisi’nin eşi Şenay Ustaoğlu’nun himayelerinde gerçekleştirildi.
Hayır amacı taşıyan organizasyonda, Kızılay’ın yardımlaşma ve dayanışma anlayışı ön plana çıktı.
Türk Kızılay Balıkesir İl Başkanı Burak Kelemençe, programın taşıdığı toplumsal öneme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Kelemençe, organizasyonun hayır çalışmalarına destek sağlama ve iyilik etrafında bir araya gelme amacı taşıdığını ifade etti.
Türkiye’nin köklü yardım kuruluşlarından Türk Kızılay, ihtiyaç sahiplerine yönelik destek faaliyetlerinin yanı sıra toplumsal dayanışmayı artırmayı amaçlayan organizasyonlarla da çalışmalarını sürdürüyor.
Balıkesir’de gerçekleştirilen kahvaltı buluşması da hayırseverleri ortak bir amaç etrafında buluşturmayı hedefleyen etkinlikler arasında yer aldı.
Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası’na denk gelen buluşma, Balıkesir’deki yardım ve dayanışma çalışmalarına dikkat çekmesi bakımından önem taşıdı.
Türk Kızılay Balıkesir Şubesi’nin kentte sürdürdüğü sosyal yardım faaliyetleri, gönüllülük çalışmaları ve ihtiyaç sahiplerine yönelik destekleri, bu tür organizasyonların temel amaçları arasında yer alıyor.
Yerel Haberler Türkiye’de yerli robotik cerrahi cihazı geliştirilecek
Yerel Haberler Dursun Erkılıç: Cumhuriyet aşktır, sevdadır, insandır
Yerel Haberler MHP Genel Başkanı Bahçeli’den 19 yeni il ve 78 ilçe önerisi
Yerel Haberler Antalya’da yapı denetim bölgeleri yeniden belirlendi
Yerel Haberler Isparta’da 86 avcı denetlendi, 1 kişiye işlem yapıldı
Yerel Haberler Türkiye’de sulanan tarım arazisi 7,4 milyon hektara ulaşacak
Yerel Haberler MEB, öğrencilerin becerilerini okul bazında izleyecek
Yerel Haberler Çavdır–Söğüt yolunda kaza: 2 ölü, 3 yaralı
Yerel Haberler Atabey OSB’de 15 bin kişilik istihdam hedefi
Yerel Haberler TBMM’de bu hafta bütçe maratonu: Beş bakanlık komisyonda
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021