Balıkçılar Denetimden Geçiyor

Aksaray Haberleri - 14.10.2016 - 14:50

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Aksaray İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri balık satıcılarına yönelik ortak denetim yaptı.

Zabıta ve Tarım Müdürlüğü ekipleri, balıkçı esnafların satışa sunduğu balıkların taze olup olmadığı ve soğuk hava depolarında muhafaza edilip edilmediği konusunda inceleme yaptılar.

Yapılan denetimlerde her hangi bir olumsuzluğa rastlanmazken, Balıkçılara, halk sağlığını tehdit edecek hiçbir ürünü bulundurmamaları ve satmamaları konusunda ciddi uyarılarda bulunan ekipler, aksi davranışta bulunan balıkçılar hakkında yasal işlem yapılacağı uyarısında bulundular.

Zabıta Müdürlüğü yetkilileri denetimlerle ilgili açıklamada şu görüşlere yer verdiler.

“Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüz ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüz tarafından halk sağlığını korumak adına ortak denetimler yapıyoruz.

Çarşı içerisinde balık tezgâhları kontrol edilmiştir. Yapılan kontrolde şehrimize giren ve vatandaşlarımızca alınan balıkların taze olup olmadıkları, Tarım Müdürlüğü elemanlarınca gözden geçirilmiştir.

Esnaflara, şehrimize bayat balık getirmemeleri ve balığın soğuk hava deposunda saklanması gerektiği konusunda gerekli uyarılar yapılmıştır. Aksi davranış gösterenler hakkında yasal işlem yapılacağı bildirilmiştir”

Aksaray Haberleri Türkiye-Belçika İşbirlikleri Güçleniyor

Aksaray Haberleri İmamoğlu’nun yargılandığı “casusluk” davasında savcı tutukluluğun devamını istedi

Aksaray Haberleri Antalya’da operasyon: 25 kişi gözaltında

Aksaray Haberleri 33 İlde FETÖ’ye Operasyon, 69 Şüpheli Yakalandı

Aksaray Haberleri Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi

Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat, Norveç Büyükelçisi Andreas Gaarder’i makamında ağırladı

Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza

Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı

Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı

Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021