Yerel Haberler - 19.11.2025 - 15:15
SİİRT – BHA
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, bir dizi etkinlik kapsamında Siirt’in Tillo ilçesini ziyaret etti.
Ziyaret sırasında ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Yenigün, Başarılı çalışmalarıyla örnek gösterilen Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın ile bir araya gelerek, yürütülen projeler ve ilçenin talepleri üzerine istişarelerde bulundu.
Başkan Aydın, ilçe halkının ihtiyaç ve beklentilerini paylaşırken, Yenigün de Bakanlık olarak Tillo’ya sağlanabilecek destekler konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaret, ilçede yürütülen sosyal ve kültürel çalışmaların güçlendirilmesi ve halkın yaşam kalitesinin artırılması hedefiyle devam etti.
Yerel Haberler Van-Mersin Kardeşlik Köprüsü Van TSO tarafından kuruldu
Yerel Haberler Türkiye’yi kavuran sıcak hava dalgası etkisini sürdürüyor
Yerel Haberler TİMBİR Genel Kurulu’nda Yeni Dönem Heyecanı
Yerel Haberler Yenilenmiş teknolojik ürünlerde tüketiciye yeni güvenceler
Yerel Haberler UDSP yabancı dil sınavı soru ve cevapları erişime açıldı
Yerel Haberler Kaymakam Aslantatar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021