Yerel Haberler - 05.12.2025 - 8:47
ZONGULDAK – BHA
Görüşmede, tüm madencilerin Dünya Madenciler Günü’nü kutlayan Bakan Yardımcıları Özçelik ve Aydın ile GMİS yönetimi, iş sağlığı ve güvenliği başta olmak üzere madencilik sektörüne ilişkin konularda kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.
GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bakan Yardımcıları’na ilgi ve destekleri için teşekkür etti. Ziyarette GMİS yönetim kurulu üyeleri, şube yöneticileri ile birlikte AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Amelebirliği Başkanı Veli Köktürk ve parti yöneticileri de yer aldı.
Bakan Yardımcıları Özçelik ve Aydın, GMİS Başkanı Yeşil’e işlemeli Türk bayrağı hediye ederken, Yeşil de iki bakana, 6 Şubat depremlerinde görev yapan madencilerin imzalarının yer aldığı madenci baretlerini takdim etti.
Yerel Haberler Dereboğazı yolu için iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi
Yerel Haberler Sosyal medyada 15 yaş sınırı hazırlığı
Yerel Haberler Dereboğazı ve Döşemealtı’nda can pazarı
Yerel Haberler Beypazarı belediyesi T.S.M Korosu çalışmalara başladı
Yerel Haberler Satılık konut ilanlarına e-Devlet doğrulaması geliyor
Yerel Haberler Beypazarı’nda TYT, AYT ve LGS deneme sınavları düzenlenecek
Yerel Haberler Antalya’daki otobüs faciasında ihmal iddiası
Yerel Haberler MHP Aksaray İl Teşkilatında “Asıl-Vekil Buluşması”
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021