Yerel Haberler - 27.10.2025 - 13:11
ANKARA – BHA
Bakan Tunç, Adalet Bakanlığı Türkiye Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Islah ve Ceza İnfaz Kurumları Birliğinin (ICPA) 27. Yıllık Konferansı’nın açılış programına katıldı.
Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tunç, İmamoğlu’nun “siyasal casusluk” suçlamasıyla yürütülen soruşturmasına ilişkin olarak, “Kişisel verilerin korunmasına ilişkin müeyyideler hem Türk Ceza Kanunu’muzda hem de Kişisel Verileri Koruma Kanunu’nda yer alıyor. Bu kanunda belirtilen sorumluluklara ilişkin tespitler yapılır, eğer suç unsuru varsa cumhuriyet savcıları gereğini yapar, yargı da karar verir. Yargının bu konudaki süreçlerini hep birlikte takip etmek gerekir.” ifadelerini kullandı.
Yerel Haberler Son kullanma tarihi geçmiş 50 ton tavuk imha edildi
Yerel Haberler Türkiye’de işsizlik 21 yılın en düşük seviyesinde
Yerel Haberler DMM’den kamuoyuna çağrı: Resmi açıklamalar dışındaki içeriklere karşı dikkatli olunmalı
Yerel Haberler İzmir’de yangın: 3 atölye ve 2 depo zarar gördü
Yerel Haberler Meta’ya çocuk güvenliği davasında 375 milyon dolarlık ceza
Yerel Haberler Minguzzi ailesine tehditte bulunan şüpheli tutuklandı
Yerel Haberler Genç çiftlere evlilik desteği arttı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021