Aksaray Haberleri - 19.07.2019 - 11:38
Aksaray genelinde önceki hafta yaşanan dolu ve sel baskını neticesinde bir çok ekili alan hasar görmüştü. Zarara uğrayan çiftçiler için Aksaray Valiliği ve Ziraat Odası Başkanlığı bir çalışma yaparak hasar tespitinde bulunmuş, yapılan çalışmalarda çiftçinin yaklaşık 30 milyon lira zararı olduğu tespit edilmişti.
AK Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Aksaray’da son günlerde yaşanan kötü hava şartları nedeniyle mağdur olan çiftçilerle ilgili hasar tespit çalışmaları sonrası belirlenen sıkıntıları, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye iletti.
İnceöz’ün bilgi verdiği Bakan Pakdemirli’nin, İnceöz’ün davetiyle, çiftçilerin sorunlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi almak üzere 23 Temmuz Salı günü Aksaray’a geleceği bildirildi. Pakdemirli’nin kente gelerek tarım ile geçinen Aksaray’ın yaralarının sarılmasına destek olması bekleniyor.
Aksaray Haberleri Çekmeköy Eğitime Destek Platformundan Kaymakam Ömer Bilgin’e ziyaret
Aksaray Haberleri Okullara 30 bin güvenlik görevlisi alınacak
Aksaray Haberleri Burdur’un Antalya bağlantısı için önemli güzergah
Aksaray Haberleri YKS tercihleri sona erdi: Gözler üniversite yerleştirme sonuçlarında
Aksaray Haberleri AK Parti Burdur il gençlik kollarından Kur’an Kursu öğrencilerine serinleten sürpriz
Aksaray Haberleri Sözleşmeli er ve uzman erbaş başvurularında süre uzatıldı
Aksaray Haberleri Terörsüz Türkiye düzenlemesi Meclis’ten 467 oyla geçti
Aksaray Haberleri Mustafa Özkan: “Milletimizle Çeyrek Asır, Türkiye Geleceğe Hazır”
Aksaray Haberleri Bakan Kurum: Bir kez daha zoru başardık
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021