Yerel Haberler - 10.10.2025 - 18:46
RİZE-BHA
Türkiye’nin son çeyrek asırda sağlıkta örnek bir ülke haline geldiğini vurgulayan Bakan Memişoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Rize Şehir Hastanesi’nin inşaat çalışmalarının hızla sürdüğünü belirtti. Memişoğlu, 1.053 yatak kapasitesine sahip dev sağlık kompleksinin 2026 yılının sonunda hizmete gireceğini duyurdu.
Rize genelinde devam eden diğer sağlık yatırımlarına da değinen Bakan Memişoğlu, Güneysu’daki hastanenin 2025 yılı sonuna kadar tamamlanacağını, Çayeli’nde yapımı süren 50 yataklı hastanenin ise yüzde 40’ının bitirildiğini ifade etti.
“Sağlıklı Türkiye Yüzyılı” vizyonuna dikkat çeken Memişoğlu, Türkiye’nin sadece hizmet sunumunda değil, aynı zamanda sağlık teknolojileri, bilim ve cihaz üretiminde de dünyanın önde gelen ülkeleri arasına gireceğini söyledi.
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı
Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021