Yerel Haberler - 01.05.2026 - 0:00
ANKARA – BHA
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bakan Vedat Işıkhan, mesajında dünyada ve Türkiye’de emeğin, alın terinin ve dayanışmanın simgesi olan bu özel günü kutladıklarını belirterek, tüm işçi ve emekçilere selamlarını iletti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye’de çalışanların haklarını güçlendirmeye yönelik önemli reformların hayata geçirildiğini vurgulayarak, emeğin sadece ekonomik bir unsur değil, korunması ve saygı gösterilmesi gereken bir değer olduğunu ifade etti. Çalışanların hem maddi hem de sosyal haklarının geliştirilmesi için kapsamlı politikalar yürütüldüğünü aktaran Bakan Vedat Işıkhan, çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik düzenlemelerin sürdüğünü kaydetti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal devlet anlayışı doğrultusunda mağduriyetlerin giderilmesi, sendikal özgürlüklerin güçlendirilmesi ve çalışma hayatındaki sorunların çözümü için kararlı adımlar atıldığını belirtti. Türkiye’nin kalkınma sürecinde emeğin ve üretimin merkezi rol oynadığını dile getiren Bakan Vedat Işıkhan, toplumun tüm kesimlerinin refahının artırılmasının hedeflendiğini ifade etti.
Mesajında birlik ve dayanışma vurgusu yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 1 Mayıs’ın barış, huzur ve kardeşlik içinde geçmesi temennisinde bulundu. Bakan Vedat Işıkhan, başta Türkiye’deki çalışanlar olmak üzere, emeğiyle hayatını kazanan tüm işçi ve memurlar için bu günün hayırlara vesile olmasını diledi.
Yerel Haberler Sincan’da kentsel dönüşüme yönelik projeler görüşüldü
Yerel Haberler Antalya’da belediyeye bağlı şirkete operasyon
Yerel Haberler 2026-ALES/1 giriş belgeleri erişime açıldı
Yerel Haberler Kurumlar vergisinde beyan ve ödeme süresi bugün doluyor
Yerel Haberler Isparta’da temizlikte “fil” dönemi başladı
Yerel Haberler Ankara’da baraj doluluk oranı yüzde 41,97’ye yükseldi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021