Yerel Haberler - 19.10.2026 - 14:06
ANKARA – BHA
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar Günü programında konuştu.
Muhtarlığın devlet ile millet arasındaki gönül bağının en köklü kurumlarından biri olduğunu belirten Çiftçi, muhtarların mahalle ve köylerin ihtiyaçlarını yakından takip ederek vatandaşların taleplerini devlete ulaştırdığını ifade etti.
Türkiye Yüzyılı vizyonuna değinen Çiftçi, muhtarların devletin sahadaki en yakın yol arkadaşları olduğunu söyledi.
Çiftçi, “Bu büyük yürüyüşte muhtarlarımız, devletimizin sahadaki en yakın yol arkadaşlarıdır. Öncülüğünüzde ‘Terörsüz Türkiye’ hedefimiz doğrultusunda, milli birliğimizi tahkim etmeye, kardeşlik bağımızı güçlendirmeye, ülkemizin her köşesinde huzuru ve güveni hâkim kılmaya kararlılıkla devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanlığı olarak valiler, kaymakamlar, muhtarlar ve tüm personelle birlikte vatandaşların ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam edeceklerini belirten Çiftçi, devletin şefkat ve adalet anlayışının her hanede hissedilmesi için çalıştıklarını kaydetti.
Çiftçi, konuşmasının sonunda tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.
Yerel Haberler Isparta’da İHH ekibi için arama çalışmaları sürüyor
Yerel Haberler Giresun’da evsel atıklar enerjiye dönüştürecek
Yerel Haberler Civelekoğlu’ndan Giresun Belediyesine hizmet eleştirisi
Yerel Haberler İl Müdürü Çelebi, Ağrı Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti
Yerel Haberler NATO’nun Satranç Şampiyonu Türk Silahlı Kuvvetleri oldu
Yerel Haberler Karabağ’dan Zengezur’a: İki bayrak, tek yürek, ortak gelecek
Yerel Haberler Gebze’de araç dereye düştü: 1 ölü, 1 kayıp
Yerel Haberler Gebze’de araç dereye düştü: 2 kişinin cansız bedeni bulundu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021