Bahçelievler’de gençlere bisiklet

Yerel Haberler - 14.11.2025 - 7:53

İSTANBUL – BHA

Programda konuşan Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, elim bir kaza sonucu şehit olan 20 askerimize rahmet ve ailelerine başsağlığı diledi. Başkan Bahadır, Sağlıklı nesillerin yetişmesi için sporu ve hareketli yaşamı desteklediklerini belirterek, “Her ay farklı bir mahallede çocuklarımızı bisikletle buluşturuyoruz. Bu proje hem çocuklarımızı spora teşvik ediyor hem de çevreci bir farkındalık yaratıyor.” dedi.

“Spor şehri İstanbul”

Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan ise konuşmasında, İstanbul’un bir “Spor Şehri” olduğunu vurgulayarak şunları söyledi, “Bugün burada çocuklarımızın spora yönelmesini destekleyen çok anlamlı bir etkinlikteyiz. Çocuklarımızın yetenekleri doğrultusunda spor yapması en büyük hedefimiz. İki yıldır farklı branşlarda binlerce öğrencimiz sporla iç içe. Bu, hem sağlıklı bireyler yetiştirmek hem de İstanbul trafiğine alternatif bir ulaşım aracı olarak bisikleti teşvik etmek açısından çok kıymetli. Sayın Başkana ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugüne kadar 3 bin 500 bisiklet dağıtılmış, bugün de 100 çocuk daha bisikletine kavuşuyor.”

Törenin sonunda çocuklar, yeni bisikletleriyle parkta keyifli anlar yaşadı.

Yerel Haberler Vergi düzenlemelerini içeren teklif TBMM’de kabul edildi

Yerel Haberler 33 ilde DEAŞ operasyonu: 233 şüpheli yakalandı

Yerel Haberler 5 ilde “sahte banka reklamı” operasyonu: 18 gözaltı

Yerel Haberler Aksaray OSB Heyetinden Niğde ve Bor OSB’lere Ziyaret

Yerel Haberler Saatçioğlu: “AB–Orta Asya Stratejik Ortaklığı Türkiye için Yeni Fırsat Kapıları Açıyor”

Yerel Haberler Hatay’ın kültürel mirası deprem sonrası dijital arşive aktarıldı

Yerel Haberler Ankara, İlk ve En Büyük Kış Festivali’ne geri sayım başladı

Yerel Haberler Ankara’nın ilk ve en büyük kış festivaline geri sayım başladı

Yerel Haberler Kültepe Kaniş-Karum’da ilk kez mozaik kalıntılarına rastlandı

Yerel Haberler İzmir’de suç örgütü propagandası yapan 30 şüpheli gözaltına alındı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021