Yerel Haberler - 19.08.2025 - 8:57
ANKARA – BHA
Bahçeli, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“CHP’li belediyeler etrafında şekillenen yolsuzluk ağları, rüşvet düzenleri ve gayrimeşru para trafiği gün gibi ortadadır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde ihaleler üzerinden alınan astronomik rüşvetler ‘sistem’ adı verilen mekanizma ile toplanmakta, adeta bir soygun düzeni kurulmaktadır. CHP Genel Başkanı’nın yapması gereken; belgeler ve itiraflar ortadayken suçu başkasına atmak değil, Türk yargısına yardımcı olmak ve özeleştiri yapmaktır.”
Bahçeli, Özel’in mitingde Selahattin Yılmaz hakkında kullandığı “kiralık katil ve suikastçı” ifadelerine de tepki gösterdi:
“Selahattin Yılmaz ülküdaşım ve dava arkadaşımdır. Hiçbir ülkücü hain, suikastçı ya da kiralık katil diye anılamaz. Bu söylem, mesnetsiz ve ayıplı bir dildir. MHP’ye ayar vermek kimsenin harcı değildir. İnanıyorum ki, dava arkadaşımızın masumiyeti süreç içinde ortaya çıkacaktır.”
Bahçeli ayrıca, CHP Genel Başkanı Özel’e yönelik eleştirilerini şu sözlerle sürdürdü: “Özgür Özel, partimize iftira atmak yerine kendi çevresindeki yolsuzluklara bakmalıdır. Eğer bu kişilerle işbirliği içinde değilse, enerjisini oraya harcaması daha yerinde olacaktır.”
Yerel Haberler Memur ve emeklinin temmuz zammı cuma günü belli olacak
Yerel Haberler İkna çalışmaları sonuç verdi: 134 örgüt mensubu teslim oldu
Yerel Haberler Sakarya-Karasu yolunda kaza: 3 yaralı
Yerel Haberler Trump duyurdu: ABD ve İran Doha’da masaya oturacak
Yerel Haberler Alanya’daki cinayette 2 şüpheli tutuklandı
Yerel Haberler 29 ilde siber suç operasyonu
Yerel Haberler Beypazarı Müftüsü Mehmet Süsün: Kurban bayramı sonrasında ilk Umre kafilesini yarın gönderiyoruz
Yerel Haberler Karslı sporcu İbrahim Müçük Türkiye Şampiyonu oldu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021