Yerel Haberler - 12.11.2025 - 10:02
ANKARA-BHA
Bahçeli, hayatını kaybeden askerler için yayımladığı mesajda, “Uçakta bulunan yirmi kahraman askerimizin şehadeti milletimize büyük bir acı yaşatmıştır. Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve büyük Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Kazanın düşüş nedenine dair kamuoyunda yapılan yorum ve iddialara da tepki gösteren Bahçeli, şu değerlendirmeyi yaptı:
“Bu elim ve feci olay elbette bütün yönleriyle incelenecek, her ihtimal dikkat ve titizlikle araştırılacaktır. Kaldı ki beklentimiz ve temennimiz de budur. Resmi açıklama kamuoyuyla paylaşılmadan, uçağın düşüşüne yol açan asıl amiller gün yüzüne çıkartılmadan dile getirilen her iddia spekülasyon, her ifade hükümsüz ve temelsiz kalacaktır. Bilirkişilik taslayan kimi aymazların milletimizin aklını karıştırmaya, maksatlı ve mahsurlu şekilde dedikodu yaymaya, ortamı germeye inatla heves ve niyet etmeleri izahı olmayan garabet bir yanlış şeklinde değerlendirilecektir.”
Bahçeli, açıklamasında kazayla ilgili resmi inceleme ve soruşturmanın titizlikle yürütülmesi gerektiğini vurgulayarak, spekülasyonlara itibar edilmemesi çağrısında bulundu.
Yerel Haberler Türkiye’nin yaşlı nüfusu artıyor: Oran %11,1’e ulaştı
Yerel Haberler Üniversite adayları dikkat: YKS başvurularında son gün
Yerel Haberler Piyasalar Merkez Bankası’nın faiz kararına kilitlendi
Yerel Haberler Petrol fiyatları sıçradı: Brent 97 doların üzerinde
Yerel Haberler ITSO’dan vergi rekortmeni işletmeye tebrik ziyareti
Yerel Haberler Aksaray Şehitler Müzesi’ne Anlamlı Günlerde Yoğun İlgi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021