Aksaray Haberleri - 12.05.2015 - 10:39
MHP Milletvekili Adayı Tuğrul KARACAER seçim çalışmaları kapsamında Belisırma,Yaprakhisar ve Uzunkaya köylerinde Hıdırellez şenliklerine katıldı.Tuğrul KARACAER vatandaşlarla tek tek kucaklaşırken bu şenlik havasının MHP İktidarında hep devam edeceğini söyledi.Şenliklerde nişan törenlerine de katılan KARACAER; yaptığı konuşmalarda ailenin önemini vurgulayarak genç çiftlere mutluluklar diledi.Vatandaşların göstermiş olduğu ilgiden memnun kalan Tuğrul KARACAER amaçlarının hizmet olduğunu yıllardır hem Aksaray’ın hem de köylerinin hizmet alamadığını inşallah baharın bereketiyle MHP’nin bereketinin birlikte geldiğini ifade etti.
Vatandaşların özellikle çiftçilikle uğraşanların yakınmalarını dinleyen KARACAER; tarımsal girdilerin yüksek olduğunu özellikle tohum gibi girdilerde dışa bağımlılığın devam ettiğini inşallah iktidarımızda mazot ve gübre başta olmak üzere tüm girdilerde çiftçimizin yararına indirimler olacak ve ülkemiz tarımda tekrardan kendi kendine yetebilen ülkeler arasına girecektir dedi.
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’de sürpriz veda! Fred kararını verdi
Aksaray Haberleri Sanat dünyası ve alevi-bektaşi kanaat önderlerinden ortak “Nevruz-ı Sultan” mesajı
Aksaray Haberleri Victor Osimhen ameliyat olacak: Geri dönüş tarihini açıkladı
Aksaray Haberleri Türkiye’de 5G dönemi başlıyor
Aksaray Haberleri Denizlerde 325 bin ton atık temizlendi
Aksaray Haberleri Trump’tan ateşkes yok: “Karşı taraf yok olurken durulmaz”
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Nevruz’ta barış vurgusu
Aksaray Haberleri Enerji krizi günlük 2 milyar dolara ulaşıyor
Aksaray Haberleri Baharda kış: Bayburt’ta kar kalınlığı 2 metreyi aştı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021