Aksaray Haberleri - 06.11.2017 - 11:45
Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Doğan Ceylan yaptığı yazılı açıklamada; İlimiz Sosyal Güvenlik Kurumuna intikal eden, Genel Müdürlük yazısına istinaden, cari dönem ( 60 günlük ) borcunu ödemeyen 4/b kapsamındaki esnaf ve sanatkârlarımızın ( Bağ-Kur ) prim borçlarına, prim borcunun takip ve tahsili için, İcra Takip Servisine aktarılacağı Sosyal Güvenlik Kurumunca Birliğimize bildirilmiştir.
Bu durumda bulunan Esnaf ve Sanatkârlarımızın borçlarının icraya intikal ettirilmemesi için, İlimiz Sosyal Güvenlik Kurumuna müracaat ederek, 6183 sayılı Kanunun 48’inci maddesi gereğince taksit yaptırmaları, mağdur duruma düşmemeleri için önem arz etmektedir.
Böylece borçlarını taksit yaptırarak Sosyal Güvenlik Kurumuna ödeyen Esnaf ve Sanatkârlarımız sağlık aktivasyonlarını da açtırmış olacaktır.
Konuyu tüm 4/b ( Bağ-Kur ) kapsamındaki Esnaf ve Sanatkârlarımızın bilgilerine önemle sunarım.
Aksaray Haberleri MHP İlçe başkanı Erdoğan Orhan: vatandaşı dinliyoruz
Aksaray Haberleri Nahçıvan’da Ekonomik İş Birliği Zirvesi: 2. Serhat İlleri Bölgesel Ekonomi Forumu gerçekleştirildi
Aksaray Haberleri Alperen Şengün’den tarihi gece: 5 bin sayı barajını geçti
Aksaray Haberleri Yeşilay Kars Şubesi’nden 3 Aralık’ta anlamlı ziyaret: “Dünya güzellikler üzerine doğar”
Aksaray Haberleri Okan Fırat: “Birlikten güç, değişimden gelecek doğar”
Aksaray Haberleri Büyükçekmece Adliyesi’ndeki soygun iddiasına HSK’dan soruşturma
Aksaray Haberleri Öncelik can güvenliği
Aksaray Haberleri Sahte Deterjan dolum depolarına baskın
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021