Yerel Haberler - 01.10.2025 - 13:03
İSTANBUL – BHA
Duruşmada tanık olarak dinlenen oyunculardan Hümeyra Akbay, Bergüzar Korel, Ceyda Düvenci, Dolunay Soysert, Halit Ergenç, Mehmet Günsür, Nejat İşler, Nehir Erdoğan, Rıza Kocaoğlu, Selma Ergeç, Şükran Ovalı, Zafer Algöz ve birçok isim, Ayşe Barım’ın kendilerini Gezi Parkı eylemlerine yönlendirmediğini belirtti. Oyuncular, menajerleriyle olan telefon görüşmelerinin iş ve özel dostluk ilişkilerinden kaynaklandığını vurguladı.
Ayşe Barım ise savunmasında suçlamaları kabul etmediğini dile getirdi: “Hayatım boyunca hiçbir suç işlemedim. 248 gündür tutukluyum, 30 kilodan fazla kaybettim. Sağlık sorunlarım ciddi boyuta ulaştı, ameliyat olmam gerektiği raporlarda yer almasına rağmen bu süreç göz ardı edildi. Kendi doktorumun gözetiminde tedavi olmak istiyorum. Yaşam hakkımı korumak istiyorum.”
Mahkeme heyeti, Barım’ın sağlık durumu ve mevcut delil durumunu dikkate alarak yurt dışı yasağı ve ev hapsi adli kontrol tedbirleriyle tahliyesine hükmetti.
Yerel Haberler Giresun için ikamet çağrısı yapıldı
Yerel Haberler Kremlin: “Ukrayna’da hedefimiz ateşkes değil, kalıcı barış”
Yerel Haberler Kırıkkale OSB’de kimyasal fabrikada büyük yangın
Yerel Haberler “Başkanımızın desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz”
Yerel Haberler Kepez’de insan sağlığını tehdit eden gıdalara geçit yok!
Yerel Haberler Bakan Kurum: Konya ve Karapınar’da büyük dönüşüm başladı
Yerel Haberler Isparta’dan İsa Paşa’ya vefa
Yerel Haberler Türkiye tohumda ihracatçı ülke konumunu güçlendirdi
Yerel Haberler Türkiye’de son 55 yılın en sıcak 3’üncü kasım ayı yaşandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021