Aydoğdu, AKMÜB Başkanı Akalın ve Yönetimiyle görüştü

Aksaray Haberleri - 11.10.2018 - 15:54

Aksaray milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Recep Akalın ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan AKMÜB heyetini TBMM’de makamlarında kabul etti.

Görüşmede, Aksaray’ın inşaat ve müteahhitlik pazarının mevcut durumu ve önümüzdeki döneme ilişkin beklentileri ve planları ele alındı. Aksaray inşaat sektörü hakkında değerlendirmelerde bulunan Aydoğdu, Akalın ve yönetiminden sektörün sorunları hakkında bilgi aldı.

Çeşitli sosyal kesimlerin beklentilerini bir araya getirebilmenin yolunun, onları temsil eden sivil toplum kuruluşlarıyla çalışmakla sağlanabileceğine işaret eden Aydoğdu, “Vatandaşın beklentilerini tek tek karşılamak mümkün değil. İşveren çevresi, iş adamları, sanayiciler, inşaatçılar, mimarlar ve tüm kesimler ve onların temsilcileriyle yakın çalışma içerisinde milletin beklediği düzenlemeleri yapma imkânımız olacak. Müteahhitler Birliği de bu bağlamda alanında etkin olarak faaliyet gösteriyor ve göstermeye de devam edeceğine inancım tam” dedi.

Aksaray’ın ihtiyaçları ve iş camiasının beklentisi doğrultusunda bütün imkânların ortaya konacağını belirten Aydoğdu, ziyaretten ve görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek AKMÜB heyetine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret gündeme ilişkin sohbetin ardından sona erdi.

Aksaray Haberleri Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi

Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza

Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı

Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak

Aksaray Haberleri Tren seferlerinde bayram hazırlığı: Ek kapasite 18 bin 664 kişi

Aksaray Haberleri Özel Eğitimde, Aileler İçin Yol Haritası Rehberi Yayınlandı

Aksaray Haberleri Türkiye ile Ermenistan arasında normalleşmede yeni aşama

Aksaray Haberleri Ali Çetin’den CHP’li belediyelere dikkat çeken çıkış: “Keşke eleştirecek hizmet bulabilsek”

Aksaray Haberleri Antalya Büyükşehir Belediyesine soruşturma: 25 gözaltı

Aksaray Haberleri Erzurum’da Okulda Marş Gerginliği: “Burası Tribün Değil”

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021