Yerel Haberler - 27.08.2025 - 18:18
MEHMET EMRE GENÇ / AYDIN – BHA
T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında Aydın’da yaz dönemi yüzme eğitimleri başarıyla tamamlandı. İki ay boyunca farklı noktalarda düzenlenen programda, yüzme bilmeyen vatandaşlara temel yüzme eğitimi verildi.
Projenin sonunda Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ve Pınarbaşı Yüzme Havuzu’nda törenler düzenlendi. Törenlerde, eğitimlerini başarıyla tamamlayan 500 katılımcı sertifika almaya hak kazandı.
T.C. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yüzme eğitimlerinin sadece yaz aylarıyla sınırlı kalmayacağı, yıl boyunca farklı dönemlerde devam edeceği belirtildi. Yetkililer, “Amacımız sporu ve sağlıklı yaşamı teşvik etmek, her yaş grubundan bireylerin yüzme öğrenmesini sağlamak” mesajını paylaştı.
Bu proje ile Aydın’da her yaştan vatandaş hem su sporlarıyla tanıştı hem de güvenli bir şekilde yüzme öğrenme fırsatı buldu.
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı
Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021