Aydın’da yeni müdür görevine başladı

Yerel Haberler - 16.12.2025 - 13:30

SELMA AYDIN / AYDIN-BHA

İzmir’e atanan İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, görevini İlkay Türkoğlu’na cuma günü yapılan törenle devretmişti. Görevi teslim alan Türkoğlu, bugün itibariyle Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine resmen başladı.

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atanan Sayın İlkay Türkoğlu, ilimizde görevine başlamıştır. İlkay Türkoğlu, görev süresi boyunca; aile yapısının güçlendirilmesi, çocuk, kadın, engelli, yaşlı ve dezavantajlı gruplara yönelik sunulan sosyal hizmetlerin etkinliğinin artırılması, hizmetlerin mevzuat ve kamu yararı doğrultusunda yürütülmesine yönelik çalışmalarını sürdürecektir. Bu vesileyle İl Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyor, görevinin Aydın ilimiz ve vatandaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yerel Haberler Amasya’da ‘dur’ ihtarına uymayan motosikletli çocuk polise çarptı

Yerel Haberler Kırmızı bültenle aranan Serdar Sertçelik tutuklandı

Yerel Haberler AK Parti Adana İl Başkanı Dağlı: Adana’da yaşanan sel felaketi değil, yönetim zafiyetidir!

Yerel Haberler Beytüşşebap’ta kar kalınlığı bazı bölgelerde 2 metreyi aştı

Yerel Haberler Yaşar Sarıkaya ile Bu Programda Esnaf Susmuyor

Yerel Haberler Uğur Mumcu AKK’de anıldı

Yerel Haberler Pendik’te midibüs tıra çarptı: 13 yaralı

Yerel Haberler Aksaray’da Yatırımcılara Güçlü Teşvikler Geliyor

Yerel Haberler BDDK’dan kredi kartı limit düzenlemesine ilişkin açıklama

Yerel Haberler RTÜK’ten dezenformasyona karşı uyarı: Gözlerine değil, aklına güven

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021