Yerel Haberler - 09.03.2026 - 0:00
AYDIN (BHA) ERDAL AYDIN
Edinilen bilgilere göre Ceren Ak, dün sabah saatlerinde çalıştığı iş yerine gitmek üzere evinden ayrıldı. Ancak genç kızın en son Efeler ilçesine bağlı Meşrutiyet Mahallesi’nde görüldüğü öğrenildi.
O saatten sonra kendisine ulaşılamayan Ceren Ak için arama çalışmaları başlatıldı. Öte yandan Ak’ın protez tırnak merkezinde çalıştığı öğrenildi. Sabah işe gitmek için evden ayrılan genç kızın ortadan kaybolması üzerine ailesi ve yakınları çevrede araştırma başlattı.
Genç kızın bulunması için hem yetkililerin hem de yakın çevresinin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. Ailesi, Ceren'i gören ya da nerede olduğunu bilen kişilerin kendileriyle iletişime geçmesini ya da polise bildirmelerini talep etti. Yetkililerin ve yakınlarının genç kıza ulaşmak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
Yerel Haberler Denek Dağı Bozlağı, Türkülerde yaşıyor
Yerel Haberler Bayrampaşa’da Trabzonluları buluşturan iftar programı
Yerel Haberler Almanya’ya şubat ihracatında rekor
Yerel Haberler Lübnan’da bir haftada 83 çocuk hayatını kaybetti
Yerel Haberler Sivas Okuyan Kadınlar Derneği’nden 8 Mart’ta buluşma: Kitap sevgisi ve dayanışma ön plandaydı
Yerel Haberler Otoyollarda HGS kullanımı 585 milyonu aştı
Yerel Haberler Antakya’da ev yangını
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021