Yerel Haberler - 19.05.2026 - 0:00
Geçmiş dönem Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun dün hayatını kaybeden kardeşi Aydın Çavuşoğlu, Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Türkler Mahallesi’nde gerçekleştirilen cenaze törenine siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve spor camiasından çok sayıda isim katıldı. Çavuşoğlu ailesi taziyeleri kabul ederken, vatandaşlar da aileyi yalnız bırakmadı.
Cenaze törenine Antalya Valisi Hulusi Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ile önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katılım sağladı.
Törende ayrıca AK Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu, Mustafa Köse ve Tuba Vural Çokal, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve MHP Antalya İl Başkanı Sadullah Güneş de yer aldı.
Yoğun katılımın olduğu törende Alanya Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, eski Alanya Kaymakamı olan Beykoz Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Antalya İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Engin Burak Mindivanlı, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hüseyin Direk ve Alanya İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül de hazır bulundu.
Spor camiasından isimlerin, kulüp yöneticilerinin, kulüp personellerinin ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı. Kılınan cenaze namazının ardından Aydın Çavuşoğlu’nun naaşı Türkler Merkez Mezarlığı’nda dualarla toprağa verildi.
Tören boyunca taziyeleri kabul eden Mevlüt Çavuşoğlu ve ailesinin oldukça üzgün olduğu görüldü. Çok sayıda vatandaş da aileye başsağlığı dileklerini iletti.
Yerel Haberler Kırıkkale’de sağlıkçılar acil durumlara hazırlanıyor
Yerel Haberler TİMBİR Genel Başkanı Dr. Basa, “Türkiye’nin başkentinden Türk dünyasının başkentlerine selam olsun”
Yerel Haberler Sosyal medyada çocuklar için 5 yeni adım
Yerel Haberler Güdül’de Ankara’nın başkent oluşunun 103. yılı anıldı
Yerel Haberler 11. Uluslararası Gelibolu Maratonu için geri sayım başladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021