AYDER’den Vali Pekmez’e ziyaret

Aksaray Haberleri - 20.04.2018 - 10:14

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı yetiştirme yurtlarında kalan kişilerin bir araya gelerek kurduğu 68 Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

Dernek Başkanı Fahri İnce ve yönetim kurulu üyelerini Valilik makamında kabul ederek bir süre görüşen Vali Pekmez derneğin kuruluş amacı hakkında bilgi aldı.

Aksaray ve çevre illerdeki yetiştirme yurtlarında kalan ve şu anda Aksaray’da kamuda istihdam edilen yaklaşık 400 kişinin bulunduğunu belirten dernek başkanı İnce; “Devletimiz bize sahip çıktı, bizde en iyi şekilde çalışarak minnettarlığımızı göstermeye gayret ediyoruz. Dernek olarak yetiştirme yurtlarından ayrılan gençlere abilik yapmak, onların sorunlarına çözüm üretmek istiyoruz. Bu nedenle çeşitli kamu kurumunda çalışan arkadaşlarla bir araya geldik.’ dedi.

Vali Pekmez ziyaretleri nedeniyle İnce ve dernek yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Aksaray Haberleri Antakya Ata Köprüsü yıkılacak

Aksaray Haberleri Isparta32spor’da yeni başkan Ender Kızıltan

Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı

Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021