Yerel Haberler - 06.09.2025 - 15:28
Gürcistan karşılaşmasının ilk 11’inde yer alan futbolcular, tesislerin fitness salonunda yenilenme antrenmanı yaparken, aday kadrodaki diğer oyuncular ise Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella yönetimindeki saha çalışmasına katıldı. Isınmanın ardından, pas ve top kapma çalışmaları yapıldı. Ardından hücum varyasyonları üzerinde duruldu, son bölümde de taktik oyun oynandı.
A Millî Takım’ın bugünkü antrenmanını Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Emniyet Müdürü Maksut Yüksek, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, Genel Sekreter Abdullah Ayaz ve Konyaspor Eski Başkanı Fatih Özgökçen de takip etti.
A Millî Takım Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella ve millî futbolcumuz Arda Güler, 6 Eylül Cumartesi günü saat 14.00’te MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, karşılaşma öncesindeki resmî antrenmanını ise bu statta saat 20.30’da yapacak. Bu antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak.
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı
Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021