Aksaray Haberleri - 05.12.2018 - 9:45
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Özel Medi Şifa Tıp Merkezi arasında yapılan protokol kapsamında ATSO Üyeleri ve birinci derece yakınlarına %20 İndirimli sağlık hizmeti sunulacak.
Muayene, Laboratuvar, görüntüleme hizmetleri, medikal yatışlar ve ameliyat gibi hizmetleri kapsayan indirim uygulamasının hayırlı olmasını dileyen ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, protokol sonrası yaptığı açıklamada; “ En büyük amacı ve gayesi arasında üyelerinin menfaatlerini korumak en uygun şartlarda hizmetler almasını sağlamak olan Ticaret ve Sanayi Odamız, eğitimde yaptığı indirimli uygulamaların sonrasında Sağlık alanında Medi Şifa Tıp Merkezi ile anlaşma sağlayarak, mevcut fiyatlar üzerinden %20 İndirim uygulaması başlatmıştır.
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamıza kayıtlı yaklaşık 4 Bin 500 Üye Firmamızın yetkilileri ile birinci derece (Eş ve Çocuk) yakınları indirimli sağlık fiyatlarından faydalanacaktır.
Bu alanda yaptığımız bu protokol tamamıyla üyelerimizin menfaatleri düşünülerek yapılmış olup, imzalanan protokolün üyelerimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum” Dedi.
Aksaray Haberleri Başkent Üniversitesi ISIF’25’te ödüllerle döndü
Aksaray Haberleri TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: 2 ölü, 10 yaralı
Aksaray Haberleri TAG Otoyolu’nda zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var
Aksaray Haberleri Okullarda ikinci dönem “Bayrak Sevgisi” ile başlıyor
Aksaray Haberleri Altın piyasasında hızlı gerileme
Aksaray Haberleri Basketbol liglerinde haftanın maç takvimi belli oldu
Aksaray Haberleri Apple beklentileri aştı: Satışlar yüzde 16 arttı
Aksaray Haberleri 23 ilde uyuşturucuya darbe: 6 milyon hap ele geçirildi
Aksaray Haberleri Restoran ve kafelerde zorunlu servis ve kuver ücretine yasak
Aksaray Haberleri 58 il için sarı kodlu uyarı: Fırtına ve kuvvetli yağış geliyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021