ATSO’dan Üyelerine Büyük Kolaylık

Aksaray Haberleri - 22.02.2018 - 12:25

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında üyelerine yönelik olarak bir projeyi daha hayata geçirdi.

İlimiz İş Dünyasının öncü kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerine yönelik olarak başlatmış olduğu proje kapsamında üyeler ATSO Hizmet Binasına gitmeden web sitesi aracılığı ile Odanın vermiş olduğu Kayıt Sureti, Faaliyet Belgesi, İhale Yasağı ve Ticari İkametgâh belgesini alabilecekler.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ “TEKNOLOJİDE İLERLİYOR, GELECEK TÜRKİYE’NİN SANAYİ KENTİNİ AKSARAY’DA İNŞA EDİYORUZ”

Konu ile ilgili açıklama yapan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da “Üyelerimizin bizlerden talep etmiş olduğu isteklerin en başında gelen belge hizmetlerini artık odamız web sitesi aracılığı ile üyelerimize vereceğiz. Proje kapsamında üyelerimiz hizmet binamıza gelmeden bizlerden talep etmiş olduğu Oda kayıt, Faaliyet Belgesi İhale Yasağı ve Ticari İkametgâh belgesini www.aksaraytso.org.tr adresinden alabileceklerdir.

Teknolojik olarak her geçen gün artan hizmetlerimiz kapsamında üyelerimize bir kolaylık daha sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilindiği üzere geçtiğimiz aylar içerisinde aidat ödeme uygulamasını da web sitemiz aracılığı ile üyelerimizin hizmetine sunmuş ve çok iyi yönde geri dönüşler aldık. Üyelerimizin bizlere iletmiş olduğu geri bildirimler bize büyük motive olmakla beraber çalışmalarımıza ve projelerimizde manevi destek sağlamaktadır. İnşallah ilerleyen dönemlerde takdir buyurulur ve görevimize devam edersek, çok daha iyi hizmetleri üyelerimiz sunacağız. Gelecek Türkiye’nin Sanayi Kentini Biz Anadolu’da Aksaray’da inşa ediyoruz. Bu anlamda tüm üyelerimize mesajımız Birlikte daha güçlü adımlarla hedeflerine koşan bir Aksaray için gelin, kentimizin geleceğini birlikte inşa edelim. Ülkemizde ve Dünya’da örnek gösterilecek bir Aksaray için esnafından, sanayicisine, yöneticisinden, çalışanına kadar herkesin katkısına, gücüne, emeğine ve hayallerine ihtiyacımız vardır” Dedi.

Aksaray Haberleri Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Aksaray Haberleri Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Aksaray Haberleri Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Aksaray Haberleri Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Aksaray Haberleri Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Aksaray Haberleri Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Aksaray Haberleri Aksaray’daki Dadaşlar İftar Yemeğinde bir araya geldiler

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021