Aksaray Haberleri - 02.10.2018 - 18:20
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ile Yönetim ve Meclis Üyelerinden Oluşan ATSO heyeti yaptığı iade-i ziyaretlerde ATSO projelerini anlatıyor.
Geçtiğimiz gün içerisinde il Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bilal Akgün ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ’a yaptığı iade-i ziyarette hasbi-hal ederek projeleri anlatan ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, Projeler hakkında bilgi verdi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi ve ilgili Bakanlıklara önümüzdeki günlerde çıkarma yapacaklarının altını çizen ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş yaptığı açıklama da: ” Gelecek Türkiye’nin Sanayi Kentini inşa etmeye başladığımız Aksaray da projelerimizin içerisinde en çok önem verdiğimiz ve ilk öncelik olarak gördüğümüz Güneş Enerjisi İhtisas OSB için fizibilite çalışmalarımızı yaparak raporlarımızı hazırladık. Türkiye’nin en önemli ve en verimli güneş ışınlarının düştüğü Sultanhanı Eskil ve İncesu arasında ki tarıma elverişsiz fakat bu projeye en uygun alanı şehrimize kazandırmak için önümüzdeki günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi başta olmak üzere ilgili tüm mercilere çıkarma yapacağız.
Aksaray’ın artık kaybedecek bir dakika bile yoktur. Elimizdeki imkanları fırsata çevirmeliyiz ki vizyonumuzu hayata geçirebilelim. Yatırımcılar yeni alanlarda yeni imkanlar beklemektedir. Biz tüm yerli ve yabancı yatırımcılara o bölgede müthiş bir imkân sağlayacağız.
Devlette kazanacak, Yatırımcıda kazanacak her şeyden önemlisi Aksaray Kazanacak. Bu anlamda yaptığımız tüm iade-i ziyaretlerimizde ortak aklın gücüyle hareket edilmesi gerektiğini dile getiriyor tüm yöneticilerimizin, idarecilerimizin, siyasilerimizin ve STK başkanlarımızın da desteklerini alıyoruz dedi.
Aksaray Haberleri Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu
Aksaray Haberleri Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat
Aksaray Haberleri Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti
Aksaray Haberleri Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi
Aksaray Haberleri Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci
Aksaray Haberleri Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti
Aksaray Haberleri “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı
Aksaray Haberleri Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı
Aksaray Haberleri Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı
Aksaray Haberleri Ekmek meselesi ATSO gündeminde
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021