Aksaray Haberleri - 04.06.2020 - 14:13
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Pandemi Döneminin normalleşme süreci içerisine girmeye başladığı dönemlerde, zor günlerden yeni yeni çıkmakta olan yerel esnaflara yönelik olarak vatandaşlara çağrı yaptı.
Pandemi döneminde Küçük ve Orta Ölçekli yerel işletmelerin zor günler geçirdiğini dile getiren ATSO Başkanı Göktaş, yaptığı açıklama da “Ülkemizin ve Dünya’nın içinde bulunduğu Covid-19 Pandemi döneminde en çok etkilenen işletmelerimiz şüphesiz küçük ve orta ölçekli yerel esnaflarımız olmuştur. Günlerce işletmelerini kapatmak durumunda kalmış çoğu zamanda günlük ihtiyaçlarını bile karşılayamayacak şekilde işyerlerini kapatmak zorunda kalmışlardır. Devletimizin 1 Haziran’da normalleşme sürecini başlatması ile birlikte işyerlerini yeniden açmaya başlayan yerel esnafımızı desteklememizin en anlamlı günleri içinde bulunduğumuz günlerdir. Bu yüzden Aksaray İş Dünyasının temsilcisi olan Ticaret ve Sanayi Odası olarak vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyoruz. Bu günlerde Aksaray’da ki yerel esnaflarımızdan alışverişlerimizi yaparak onların zor günlerde yaşadığı sıkıntıların önüne geçelim. Anadolu insanının en güzel temsili olan Aksaray Halkı bugüne kadar hem devletine hem de şehrine her daim desteğini esirgememiştir. Bu günlerde bizlerden destek bekleyen ve bizlere hasret kalan yerel esnaflarımızın yüzlerini güldürmek adına temel ihtiyaçlarımızı yerel esnaflarımızdan yaparak onların yanında olduğumuzu göstermeliyiz” Dedi.
Aksaray Haberleri Yeşilay Kars Şubesi’nden 3 Aralık’ta anlamlı ziyaret: “Dünya güzellikler üzerine doğar”
Aksaray Haberleri Okan Fırat: “Birlikten güç, değişimden gelecek doğar”
Aksaray Haberleri Büyükçekmece Adliyesi’ndeki soygun iddiasına HSK’dan soruşturma
Aksaray Haberleri Öncelik can güvenliği
Aksaray Haberleri Sahte Deterjan dolum depolarına baskın
Aksaray Haberleri Erdoğan: “Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte engelsiz hale getireceğiz”
Aksaray Haberleri Bakan Yerlikaya: İstanbul ve Türkiye’de suç oranları azaldı
Aksaray Haberleri Bakan Göktaş: “Kadınları güçlendirmeye devam edeceğiz”
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021