ATSO 4 Yıllık Hedeflerini ve Stratejik Planını Hazırlıyor

Aksaray Haberleri - 26.01.2019 - 11:48

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası 2018 2022 Yönetim Dönemi belirlemiş olduğu hedefler doğrultusunda 4 Yıllık Stratejik Plan çalışmalarına başladı.

ATSO Meslek Komitelerinin üyelerinin uzmanlarla bir araya gelerek sektörlerine ve üyelere yönelik olarak önerileri ve hedefleri rapor edilmeye başlandı.

ATSO vizyonunun ve hedeflerinin Meslek Komitelerinden çıkan sonuçlarla şekil alacağını belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklama da; “Göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimiz sanayisine yönelik olarak araştırmalar yapıyor ve fizibilite çalışmaları yaparak 4 yıllık Stratejik Planımızı oluşturmaya çalıştık.

Hedeflerimiz yaptığımız toplantılar, projeler ve çalışmalar neticesinde daha net şekil almaya başladı fakat bizim stratejimiz tamamen üyelerimiz ve sanayimize yönelik olduğundan dolayı meslek komitelerimizi bu plana dahil ederek sektörleri mutfağından masaya yatıralım ve her şeyi çok daha belirgin şekilde görelim diye düşündük. Bu kapsamda stratejik planımız oluşturulmadan öncesinde Odamızda faaliyet gösteren 10 Adet Meslek Komitemizdeki üyelerimiz ile bir araya gelerek sektörleri analiz etme imkânımız oldu. Önümüzdeki günlerde Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız ve Şehrimiz sanayisinin kanaat önderleri ile de bir araya gelerek Gelecek Türkiye’nin Sanayi Kentinin Aksaray olması için stratejik planımızı ortaya çıkaracağız. Bu şehrin çok daha iyi yerlerde olması adına her türlü çalışmayı adım adım atarak çok güzel bir planlamayı ortaya çıkacağımızın bilinmesini istiyorum” Dedi.

Aksaray Haberleri Eskader’in düzenlediği “Babıabi Sohbetleri” Programında, D. Mehmet Doğan konuşuldu

Aksaray Haberleri Meteoroloji’den çifte uyarı: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara dikkat

Aksaray Haberleri Haziran ayı doğum yardımı ödemeleri annelerin hesaplarına geçti

Aksaray Haberleri Burdur lisesi mezuniyet töreninde Japon esintisi

Aksaray Haberleri Dünya Kupası’nda tarihi rekor: Tribünlerde 3,6 milyon seyirci

Aksaray Haberleri Beşiktaş GAİN’e EuroLeague daveti

Aksaray Haberleri “Kağılcık Ekolojik Teke Obası” törenle hizmete açıldı

Aksaray Haberleri Şile Belediyesi soruşturmasında 16 şüpheli gözaltına alındı

Aksaray Haberleri Antalya’da orman işçilerine MYK sınavı yapıldı

Aksaray Haberleri Ekmek meselesi ATSO gündeminde

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021