ASÜ’nün Yeni Rektörü Şahin, Başkan Yazgı’yı Makamında Ziyaret Etti

Aksaray Haberleri - 19.05.2015 - 13:12

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeni atanan Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Yazgı “ Aksaray Üniversitesinin yeni Rektörü Sayın Yusuf Şahin hocamıza görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Üniversite ile Belediyemizin yapmış olduğu protokoller ve çalışmalar devam ediyor. Bundan sonrada inşallah Yusuf hocamla beraber Aksaray’ımızı daha iyi bir noktaya getirmeyi hedefliyoruz. Allah utandırmasın. Allah yardımcısı olsun. Belediye olarak her zaman değerli hocamızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.” dedi.

Yeni Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin ise Başkan Yazgı ile 1,5 yıldır tanıştığını ifade ederek “ Bu işler olmasaydı da zaten beraber bir takım işler yapmak için elimizden gelen gayreti sarf ediyorduk. İstişareler yapıyorduk. Aklımızın erdiği kadarıyla, dilimizin döndüğü kadarıyla bir şeyler söyledik. Bundan sonra beraber koşturacağız. Yükümüz çok ağır. Sorumluluğumuz daha fazla.” dedi

Şahin “Benim çalışmalarım şehirleşmeyle ilgili, başkanımızla güzel işler yapabileceğimizi düşünüyoruz. Sorunlarımızı gerekiyorsa bir gün geleceğiz anlatacağız. Görev süremiz bittiğinde alnımızın akıyla bu işi tamamlamak istiyoruz. Allah utandıracak işler yaptırmasın.” şeklinde konuştu.

Aksaray Haberleri Lavanta Bahçemiz Tarım ve Turizmin Buluşma Noktası Oldu

Aksaray Haberleri Aksaray Sosyal Belediyecilikte Örnek Olmaya Devam Ediyor

Aksaray Haberleri Sığırların Solunum Hastalıklarına İlişkin Proje Destek Aldı

Aksaray Haberleri Aksaray İHH Başkanı Korkmaz Özgürlük Filosu’nda

Aksaray Haberleri Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Aksaray Haberleri Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Aksaray Haberleri Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Aksaray Haberleri Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aksaray Haberleri Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Aksaray Haberleri Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021