Aksaray Haberleri - 16.09.2015 - 9:51
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Dış İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Şen ve Erasmus Program Koordinatörü Uzman Koray Çelik, Hollanda’nın Rotterdam şehrinde bulunan Rotterdam İslam Üniversitesi ve Avrupa İslam Üniversitesi’ni ziyaret ettiler. Ziyaretler esnasında, kurumlar arası Erasmus İkili Anlaşmaları imzalandı.
İmzalanan anlaşmalar kapsamında, İslami İlimler Fakültesi öğrencilerine 1 veya 2 dönem Rotterdam İslam Üniversitesi ve Avrupa İslam Üniversitesi’nde öğrenim görme fırsatı sağlandı. Aynı zamanda Rotterdam Üniversitelerindeki öğrenciler de ASÜ’ye gelerek eğitim alabilecekler. Söz konusu değişim anlaşmasından İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyeleri de faydalanabilecek. ASÜ Heyeti aynı zamanda, Amsterdam’da bulunan Hollanda-Türkiye Ticaret Odası’na da bir ziyaret gerçekleştirdi ve Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği Programı hakkında görüşmeler yaptı.
Görüşmeler neticesinde, ASÜ’de öğrenim gören bütün öğrencilerin alanlarına uygun; firma, araştırma merkezi ve dernek gibi kurumlarda Erasmus Stajı yapabilmelerine imkân sağlayacak anlaşmalar yapıldı.
Aksaray Haberleri Aksaray OSB Alarmda: Güvenlik Ön Planda
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’nin rakibi bugün belli oluyor
Aksaray Haberleri Kadın işsizliği 12 yılın en düşük düzeyine geriledi
Aksaray Haberleri Şam yönetimi ile YPG arasında ateşkes ve entegrasyon anlaşması
Aksaray Haberleri AJet’in yurt dışı bağlantılı uçuşlarında indirim
Aksaray Haberleri Fenerbahçe Avrupa’da istikrarını sürdürüyor
Aksaray Haberleri KVKK’dan Kişisel Verileri Koruma Günü’nde 3 ayrı yarışma
Aksaray Haberleri CİMER’e yapılan acil başvuru sonrası Altındağ’da bina boşaltıldı
Aksaray Haberleri Guardiola Filistin için haykırdı: “Sessizlik en büyük silah”
Aksaray Haberleri Vali Mehmet Makas, milletvekili ve bürokratlarla Akçakoca’da
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021