Aksaray Haberleri - 02.05.2016 - 14:59
ASÜ, Erasmus+ Gençlik Projelerine Akredite Oldu. Aksaray Üniversitesi (ASÜ), Avrupa Birliği tarafından yürütülen “Erasmus+ Gençlik” alanındaki projelere, AB Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından akredite edildi. ASÜ, Aksaray’da, bu alanda akredite olan ilk ve tek kurum oldu.
Erasmus+ programı, AB’nin 2014-2020 dönemi için eğitim-öğretim, gençlik ve spor alanlarında her yaştan vatandaş için pek çok Avrupa fırsatı sunuyor. Erasmus+ Gençlik faaliyetlerinde ise gençler için yapılacak stratejik ortaklık projelerine ilişkin imkânlar sunuluyor. 2014-2020 döneminde programın toplam bütçesi 14.7 milyar Euro. Bu bütçe ile gençlere, gençlik çalışanlarına yönelik hareketlilik projeleri, büyük ölçekli Avrupa Gönüllü Hizmeti projeleri, stratejik ortaklıklar projeleri, gençlik alanında kapasite geliştirme projeleri, gençlik alanında gençler ve karar alıcılar arasında toplantılar yapılacak.
Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, ilgili projeye Aksaray’dan akredite olan tek kurumun ASÜ olduğunu ifade ederek, bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.
Aksaray Haberleri AJet’ten gençlere özel KKTC kampanyası
Aksaray Haberleri Nallıhan’da esnafla kahvaltılı istişare toplantısı yapıldı
Aksaray Haberleri Halk sağlığı hizmetlerinde erken tanı ve sağlıklı yaşam vurgusu
Aksaray Haberleri Erzurum’da yüz tanıma kamerası firariyi yakalattı
Aksaray Haberleri Baba elinden kanlı infaz!
Aksaray Haberleri “Kalbimin En Güzel Şiiri: Annem” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Aksaray Haberleri Saadet Partisi Heyeti Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti
Aksaray Haberleri Gazi Üniversitesinde ‘100. Yılında Ankara Antlaşması Kerkük ve Musul’un Geleceği’ toplantısı yapıldı
Aksaray Haberleri Trabzon Kültür Yolu Festivali’nde kriz mi var! Yeri değişiyor mu?
Aksaray Haberleri Dünya Sağlık Örgütü’nden Hantavirüs açıklaması
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021