Aksaray Haberleri - 02.05.2016 - 14:59
ASÜ, Erasmus+ Gençlik Projelerine Akredite Oldu. Aksaray Üniversitesi (ASÜ), Avrupa Birliği tarafından yürütülen “Erasmus+ Gençlik” alanındaki projelere, AB Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından akredite edildi. ASÜ, Aksaray’da, bu alanda akredite olan ilk ve tek kurum oldu.
Erasmus+ programı, AB’nin 2014-2020 dönemi için eğitim-öğretim, gençlik ve spor alanlarında her yaştan vatandaş için pek çok Avrupa fırsatı sunuyor. Erasmus+ Gençlik faaliyetlerinde ise gençler için yapılacak stratejik ortaklık projelerine ilişkin imkânlar sunuluyor. 2014-2020 döneminde programın toplam bütçesi 14.7 milyar Euro. Bu bütçe ile gençlere, gençlik çalışanlarına yönelik hareketlilik projeleri, büyük ölçekli Avrupa Gönüllü Hizmeti projeleri, stratejik ortaklıklar projeleri, gençlik alanında kapasite geliştirme projeleri, gençlik alanında gençler ve karar alıcılar arasında toplantılar yapılacak.
Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, ilgili projeye Aksaray’dan akredite olan tek kurumun ASÜ olduğunu ifade ederek, bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.
Aksaray Haberleri ABB’den ulaşım tarifelerinde düzenleme: Artış 2026’da uygulanacak
Aksaray Haberleri Yenişehirlioğlu’ndan Şükrü Başdeğirmen’e övgü
Aksaray Haberleri İstanbul ve İzmir’de yaklaşık 7 milyon uyuşturucu hap ele geçirildi
Aksaray Haberleri Kars’ta ‘Afete Hazırlık ve Psikososyal Dayanıklılık Eğitimi’ düzenlendi
Aksaray Haberleri DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Sudan, Kars’ta bölgesel kalkınma ve kadın istihdamı vurgusu
Aksaray Haberleri Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı
Aksaray Haberleri Ali Çetin, şehit aileleriyle buluştu
Aksaray Haberleri Saratov’da İHA saldırısı: 2 kişi hayatını kaybetti
Aksaray Haberleri Kredi kartı faizlerinde yeni düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı
Aksaray Haberleri Kars’ta Haydar Aliyev vefatının 22. yılında anıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021