Aksaray Haberleri - 24.08.2016 - 12:07
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe kalkışmasında şehit olanların aileleri için başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde, bağışta bulunulan yaklaşık 29 bin liranın ilgili banka hesabına yatırıldığını söyledi.
Başbakanlık tarafından başlatılan “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası”na ASÜ ailesinin de hassasiyetle yaklaştığını ve şehit yakınlarının yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek adına samimi bir gayret gösterdiğini dile getiren Rektör Şahin, “Kampanya dâhilinde 28 bin 660 lira bağış yapıldı. Bu rakam belirtilen banka hesabına yatırıldı. Şehitlerimizi minnet ve dua ile anıyoruz; gazilerimize acil şifalar, şehit yakınlarına da sabır temenni ediyoruz. Onların fedakârlıkları elbette hiçbir bedelle ölçülemez. Bu kampanya, bir nebze de olsa yaraları sarmak, acıları paylaşmak içindir” dedi.
ASÜ Rektörü, sözlerini, “Kampanyaya katılım sağlayan herkesten Allah razı olsun” diyerek tamamladı.
Aksaray Haberleri Kars Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şentürk Özyılmaz’dan seçim süreci öncesi önemli açıklamalar
Aksaray Haberleri Sakarya’da ‘Profesyonel Boks Gecesi’ etkinliği
Aksaray Haberleri Paylaş “Davraz, En Güvenli Kayak merkezi olma özelliğini güçlendiriyor”
Aksaray Haberleri Beypazarı trafik kazası 1 kişi öldü 3 kişi de yaralandı
Aksaray Haberleri Yurdun bazı kesimlerinde kar etkili oldu
Aksaray Haberleri Basit usulden gerçek usule geçecek mükelleflere geçiş kolaylığı
Aksaray Haberleri Kars36 Spor, Nusaybin Belediye Spor deplasmanında puan arayacak
Aksaray Haberleri Gazze’de can kaybı 70 bin 654’e çıktı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021