Aksaray Haberleri - 09.11.2015 - 17:23
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 77’inci yıldönümü münasebetiyle bir anma mesajı yayınladı.
Bugün, dünyanın yükselen değeri Türkiye Cumhuriyeti’nin zorlu bir sürecin ve fedakârlıkların ardından kurulduğunu ve geleceğe emin adımlarla ilerleyebilmek adına o süreci ve fedakârlıkları her zaman anımsamak gerektiğini ifade eden Rektör Şahin, “Milli ve manevi değerlerimizi yeni nesillere tam olarak aktarabilmeliyiz. Ancak bu sayede yarınların büyük Türkiye’si için verimli adımlar atmış oluruz” dedi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olan Mustafa Kemal’in vefatının üzerinden 77 yıl geçtiğini ancak, 10 Kasım günlerinin sadece bir anma ve matem günleri olarak değerlendirilmemesi gerektiğini kaydeden ASÜ Rektörü, “Asıl olan, cumhuriyet kazanımlarını daha ileriye götürmek, bu sayede Mustafa Kemal başta olmak üzere, tüm şehitlerimizin aziz hatıralarına sahip çıkmaktır. Kazanımları ileriye götürme azmi daha güçlü bir Cumhuriyet, daha güçlü bir demokrasi ve daha kalkınmış bir ülke demektir” dedi.
Prof. Şahin, sözlerini, “Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Cumhuriyeti bizlere emanet eden tüm şehitlerimizi rahmet ve dua ile anıyoruz” diyerek tamamladı.
Aksaray Haberleri Türkiye’de 5G dönemi başlıyor
Aksaray Haberleri Denizlerde 325 bin ton atık temizlendi
Aksaray Haberleri Trump’tan ateşkes yok: “Karşı taraf yok olurken durulmaz”
Aksaray Haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Nevruz’ta barış vurgusu
Aksaray Haberleri Enerji krizi günlük 2 milyar dolara ulaşıyor
Aksaray Haberleri Baharda kış: Bayburt’ta kar kalınlığı 2 metreyi aştı
Aksaray Haberleri Anahtar Parti, AK Parti ile bayramlaştı
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu’ndan ilaç müjdesi: 36 ilaç geri ödeme listesinde
Aksaray Haberleri İstanbul’da “Huzur” operasyonu: 527 gözaltı
Aksaray Haberleri 29 ilde DEAŞ’a yönelik operasyon: 139 gözaltı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021