Yerel Haberler - 17.07.2025 - 8:48
ARTVİN – BHA
Dernek Başkanı Sarayoğlu ve beraberindekiler ilk olarak Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir’i ziyaret ederek, derneğin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.
Trabzonlu ve aynı zamanda iyi bir Trabzonspor taraftarı olduğunu belirten Çimşir, Artvin’de Trabzonspor’a gönül veren çok sayıda taraftarın olduğunu söyledi.
Dernek yönetimi daha sonra Hopa Kaymakamı Abdullah Arslantürk’ü ziyaret ederek, bir süre görüştü. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kaymakam Arslantürk, Trabzonspor Taraftarlar Derneğinin özellikle birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmesinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Arslantürk, kendisinin de Trabzonlu olduğunu ve bordo mavili renklere gönül verdiğini belirterek, dernek yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.
Ziyaretlerde Dernek Başkanı Sarayoğlu, derneğin geçtiğimiz mayıs ayında lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği Ankara ve Çanakkale gezi programlarına verdikleri destekten dolayı Kaymakamlar Çimşir ile Arslantürk’e teşekkür plaketi ile derneğin atkısını takdim etti. Trabzonspor taraftarlarının kentteki birlik ve dayanışma ruhunu güçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği bu ziyaretler, dernek ile yerel yönetimler arasındaki iş birliğinin pekişmesine katkı sağladı.
Yerel Haberler Malatya Beydağı’nda kız öğrenci kampı başladı
Yerel Haberler Başkan Güler, Avrupa Konseyi Toplantısı için Fransa’da
Yerel Haberler Samsun’da öğrenci servisi devrildi: 11 yaralı
Yerel Haberler Devlet Bahçeli: Hukukun üstünlüğü esastır
Yerel Haberler Aksaray Belediyesi’nden Köy Okullarına Bilim Desteği
Yerel Haberler Okuma Becerinizi Güçlendirin: Gamze Altınok’un Yeni Kitabı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021